A káosz hét

Az előző hetem elég összevissza volt.
Az egyetlen jó dolog, hogy a telefonom megvan már és tesztelgethettem.
Eddigi tapasztalataim alapján a Xiaomi-t nem hiába dícsérik mostanában. Ez csak egy 50.000-es telefon volt, és mégis minden zökkenőmentesen ment rajta. Androidos VR játékokkal is terheltem, PUBG Mobile-al 3 órán át, és az egyetlen, amit észrevettem, hogy meleg volt a telefon, ami nem meglepő, ám teljesítményében nem korlátozta semmi.
Az akkumulátor 2 napot tényleg kibír, egész napos használat mellett, ami esetemben azt jelenti, hogy reggel 7-től délután 6-ig massív használat -> Közösségi alkalmazások, néhány játék, zene, pár videó, 6-tól 11-ig pihen, maximum játék közben nézem róla az értesítéseket, és alvásnál 1 órányi zenehallgatás Spotify/Youtuberól.
Szóval így simán kibír két, két és fél napot akár. Két és féllel nem vagyok előrébb, mert napközben nem szeretem a telefonom tölteni, de a 2 nap az elég jó. Csak minden második napon kell töltőre tennem a telefont.
De ennyit a telefonról 😀
A héten elég kesze-kuszán sikerült a munka.
Hétfőn már rebesgették, hogy lesz egy nagyobb munka. Stimmt.
Nem para, megcsinálom. Kedden már úgy jött az egész, hogy Szerdán vinni kell a kész munkát, ám már délután 2 volt, és még sehol a grafika, amiből dolgozni tudnék. Délután 5-ig le lett végre szervezve hogyan legyen. Be jöttem este 10-re, hajnali 3-ig megcsináltam, és haza. Tehát kedden reggel 7-től 17-ig meló, majd 22-től 3-ig szintén, természetesen Szerdán nem kellett volna bejönnöm, ám szerdára is volt lebeszélve már egy sürgős munka, szóval ennyit a pihenésről. Szerdán 15-re már behoztak, ám még volt kis probléma a gyártással, tehát kb 17:30-tól tudtam elkezdeni és 22:30-kor végeztem. 2 nap alatt 3 műszakot lenyomtam, szép volt.
De legalább lett egy szabad csütörtököm 😀
Pénteken meg már jött a költözés kezdete, és most hétfőn be is fejeztük. Jelenleg már az új helyemen vagyok, légkondi, zárt tér, van egy kis ablakocskám is, frissen festett termecske.
Szombaton ráadásul sóginéni diplomabulijánál ismerkedtünk a rokonságával. Tehát az a hét elég kalanddúsra sikeredett.

Nembaj, néha ilyen is kell. 😀

Leave a Reply