Első lépések – 4. Rész

Talán a mai nap eseményei elárulják, pontosan hogyan is működik a világ, minél több a válasz annál több a kérdés is…

Az előző nap hosszúnak tűnt, rengeteg ismeretet kellett magaménak tudnom, ám kedves tanítóm munkáját nem hagyhatom kárba veszni, ideje kamatoztatni a megszerzett tudást.
Az egyik ilyen tudás volt az, amit már magamtól is észrevettem, az a “kijelző”. Ezt gyakoroltam este még, ugyanis olyan, mint egy harmadik szem, ha koncentrálok különféle adatokat látok magam előtt, mint például az életerő, erősítések, gyengítések, ahogy egy játékban is szokott ez lenni, itt viszont normál esetben takarná a látást, ám “kapcsolgatható”. Tehát csak akkor látom, ha látni akarom, bár kellett hozzá egy kis gyakorlás.
A harcrendszer egy kicsit furcsa. Egyben kötött, mégis szabad.
Még nem tudom, mire lehet/lehetek képes a használatával, de lassan biztos rájövök.
Mindenesetre elkezdtem a gyakorlást és vadásztam a szörnyeket, állatokat.
Pár órányi harc után egész jól ment, bár még így is csak épphogy.
Valahogy nem érzek rá a használatára… előhívni olyan dolgokat, amik nem léteznek, csak egy játék az egész.
Már későre járt, nem akartam túlerőltetni semmit sem.
Elindultam vissza a szállásra, a mai napra ennyi gyakorlást szántam, de így is elfáradtam. Egyszerűen nem ment a koncentráció, a játék és a valós látás közötti váltogatás.  Teljesen lefárasztott az egész.
Vissza úton egy ismerős arcot fedeztem fel. Az informátorom, akinek a tanácsára idekerültem. Odaköszöntem neki, de valahogy nem ismert meg. Mintha sosem találkoztunk volna. Nem is erőltettem, valami van ebben a dologban, de jelenleg a saját problémáimmal kell törődjek, szóval majd később utánajárok mi lehet.
Egész sok tágyfélét szereztem a harcokból, bár csak felkaptam, ami mozdítható volt. Azt hiszem a kereskedelem és a zsákmányolás lesz a következő űr a tudásomban, amit valahogy ki kell töltsek.
Illetve vannak különböző szakmák is, legalább kisebb betekintést kéne tegyek néhány üzletnél.
A harcban is még kellene fejlődjek, talán egy társ jó lenne, bár minél kevesebb ismertséget kellene szerezzek, ha nem akarok túl nagy figyelmet szerezni.
Még nem érzem otthonosan magamat itt. Nincs semmi kézzel fogható információm, és egyedül vagyok egy idegen helyen.
Vajon meddig bírom még ezt?

Következő részhez KATT!

Leave a Reply